В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею родини. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

Тому у другу неділю травня  Україна відзначає одне з головних родинних свят  — День Матері.   Його традиційно святкують в Європі, у США, в країнах Азії. Велика популярність свята День матері цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Усе життя мами присвячують своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя.  

З цієї нагоди 11 травня 2017 року в приміщенні районного будинку культури  Красилівська   дитяча  музична  школа  з концертною програмою привітала  усіх  мам, бабусь  та  усіх жінок  із  весняним  святом —  Днем  Матері.  У концертній  програмі  звучали  чудові  українські  пісні, де  автори  возвеличили  прекрасне  покликання  людства —  Матір. 

На свято завітали заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, працівники апарату та структурних підрозділів  райдержадміністрації.