26 квітня 2017 року  у великому залі райдержадміністрації відбулося зібрання ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди її 31 річниці.

Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Ніла Островська, голова  районної ради Василь Пасічник, міський голова Анатолій Жовтан, начальник сектору превенції Красилівського відділу поліції головного управління національної поліції у Хмельницькій області Андрій Данилюк. Зокрема у своєму виступі Ніла Василівна зазначила: «Я низько вклоняюся усім вам – учасникам ліквідаційних робіт, за те що зупинили страшну катастрофу ціною власного здоров’я. Священна пам’ять тим, хто поклав своє життя, захистивши нас від радіаційної загрози… Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській атомній станції – ми увічному боргу перед вами, шана вам і вдячність усіх теперішніх і майбутніх поколінь, пам’ять про Ваш подвиг буде жити вічно. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та добробуту, Божого благословення на кожен Ваш день. Дякую Вам!»

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих і померлих ліквідаторів.

Відповідно до спільного розпорядження голів райдержадміністрації і районної ради, за активну участь у діяльності районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна», активну громадську позицію та з нагоди 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи грамотами нагороджено ряд учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Також почесними грамотами з цієї нагоди міський голова Анатолій Жовтан нагородив окремих учасників ліквідації.

Начальник сектору превенції Красилівського відділу поліції головного управління національної поліції у Хмельницькій області Андрій Данилюк вручив подяки ветеранам міліції, які в 1986 році виконували свої обов’язки у 30-кілометровій зоні ЧАЕС.

Присутні в залі заслухали декілька вокальних номерів, які виконали працівники районного будинку культури.

Біля пам’ятного знака ліквідаторам ЧАЕС «Тим, хто врятував світ» відбулася панахида за загиблими і померлими ліквідаторами на ЧАЕС та покладання квітів.