13 серпня 2019 року в Кульчинівському старостинському окрузі Красилівського району відбулось виїзне засідання робочої групи з проведення операції «Урожай -2019». ГУ Держгеокадастром у Хмельницькій області надано інформацію про факти самовільного зайняття земельної ділянки, а саме земельної ділянки сільськогосподарського призначення, комунальної власності, кадастровий номер 6822785800:03:001:0078, площею 2 га, за межами села Кульчини, на території Красилівської міської ОТГ Красилівського району.
При проведенні обстеження даної земельної ділянки встановлено, що земельна ділянка не обробляється та ніким не використовується, а її площа становить 10,3471 га землі. Тому запропоновано органам місцевого самоврядування встановити межі земельної ділянки в натурі для подальшого виділення земельної ділянки громадянам з метою наповнення місцевого бюджету.
Також робочою групою було проведено зустріч з працівниками Кульчинівського старостинського округу щодо проведення роз’яснення громадянам, які мають земельні ділянки більше 2 га, та про необхідність своєчасно декларувати та сплачувати в повному обсязі податки та збори і відповідальність за невиконання громадського обов’язку.
По закінченню зустрічі, начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Красилівського управління Олена Лісовець підкреслила, що кінцева мета операції «Урожай 2019» — це наповнення, перш за все, бюджета місцевої громади, легалізація заробітної плати, розширення кола офіційно працевлаштованих сільськогосподарських працівників та створення нових робочих місць.