11 липня 2018 року заступник керівника апарату — начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук провела нараду з керівниками підприємств, установ, організацій району та органів місцевого самоврядування щодо фінансування загальноосвітніх навчальних закладів району та встановлення газових модемів (система обліку газу). На нараду був запрошений начальник Красилівського відділення ПАТ «Хмельницькгаз» Іван Семенюк.

З першого питання до керівників органів місцевого самоврядування звернулась заступник начальника фінансового управління Надія Дунець з порівняльними фінансовими показниками забезпеченості закладів освіти району за 2017 та 2018 рік в середньому по області. В свою чергу, головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Свистун вручила окремим сільським головам листи щодо можливості розгляду на засіданнях виконкомів сільських рад співфінансування освітніх потреб з подальшим інформуванням управління.

З другого питання в залі зав’язалась жвава дискусія, в ході якої Іван Семенюк дав роз’яснення по процедурі встановлення газових дистанційних модемів.