Вісімнадцятий  рік ХХІ століття відходить в історію.

Новорічне свято є символом нових надій та сподівань, то ж нехай 2019 рік стане для нас роком миру та єдності, позитивних перетворень і звершень.

Для усіх нас рік, що минув, був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи на благо добробуту жителів Красилівщини, зміцнення і розквіту Української держави.  Рік прийдешній несе нам нові виклики, які, упевнені, ми разом успішно подолаємо завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці, та вкотре доведемо свою любов до нашої держави —  Україна.

Пам’ятаймо і про тисячі українських героїв, які у ці дні продовжують невтомно захищати наш спокій.  Нехай їхня міць та мужність надихає кожного з нас!

Від щирого серця вітаю вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай це свято – вісник оновлення, мрій і сподівань – принесе вам і вашій родині добро, мир і достаток. Нехай рік новий принесе радість і щастя у ваші родини. Нехай він буде щедрим та багатим на добро й здобутки.

З Новим роком!

Миру, щастя й достатку!

Слава Україні!

 

З повагою

 Перший заступник голови               

районної державної адміністрації                                                                                   Д.Склонний