Красилівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації долучилися до проведення благодійної акції «Готуємо дітей до зими», яка проходить з жовтня по  грудень 2018 року.

Працівники центру соціальних служб, на основі складених оцінок потреб сімей, сформували списки, за якими нові куртки, отримані від управління соціального захисту населення райдержадміністрації, та одяг для повторного вжитку, отриманий від Хмельницької обласної організації Червоного Хреста, будуть роздані.

Жителів району та міста запрошуємо взяти участь у зборі речей, що були у користуванні (одяг, взуття, іграшки), продуктових та промислових пакетів для багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Ваша допомога та милосердя необхідні тим, хто їх особливо потребує.Тож, шановні краяни, давайте творити добро разом!!!

Наша адреса: м. Красилів, пл.. Незалежності,2, адмінбудинок кім. 411 Красилівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. тел.: 4- 22-50.