7 вересня 2018 року, напередодні Дня працівників нафтової,  газової та нафтопереробної промисловості в приміщенні Центру культури та дозвілля „Перлина” в м. Красилів відбулись урочисті заходи, які також були присвячені 70-річчю Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів.

Присутні на урочистостях — перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Дмитро Склонний,,  голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська звернулись до «ювілярів» зі щирими словами привітань та побажаннями міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя та родинного затишку. 

За доброю традицією, з нагоди відзначення професійного свята, за високий професіоналізм, сумлінне, самовіддане виконання службових обов’язків керівники району та міста вручили Грамоти, подарунки та квіти кращим працівникам галузі.

Зі словами вдячності та побажанням успіхів у роботі звернувся до колег і начальник Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів Петро Семенюк, який також відзначив кращих працівників.

В цей святковий день для працівників газової промисловості звучали привітання та щирі побажання і від гостей свята.

Впродовж урочистостей вітальні слова поєднувались з яскравими музичними номерами, які створили святкову атмосферу в залі.