Різдвяно-новорічний час є особливим і для дітей, і для дорослих. Наші маленькі жителі Хмельниччини в очікуванні новорічної казки, подарунків, гарних сюрпризів. Кожна дитина вірить в різдвяне чудо, чекає на особливу увагу і турботу від нас, дорослих.

Для дорослих – це час добрих справ, можливостей здійснити дитячу мрію, час духовного розвитку. Напередодні свята Святого Миколая в обласному центрі відбувся благодійний святковий ярмарок. Мета його – долучитись до допомоги хворим діткам, подарувати їм радість та надію на швидке одужання.

До участі в ярмарку долучилися представники усіх районів та об’єднаних територіальних громад області. В казкових будиночках усі бажаючі мали можливість придбати солодощі, святкову випічку, новорічні сувеніри, ялинкові прикраси, вироби народних умільців та скуштувати смачного кулішу. Представники Красилівського району на чолі з керівниками району та міста також взяли участь у святковому ярмарку. Особливу подяку висловлюємо ТМ «Домашній хліб»(Будний М.І.), ТМ «Мамин хліб»(Білявець О.П.), ДПТНЗ «красилівський професійний ліцей»(Маланчак Л.І.), Комбінату громадського харчування Красилівської райспоживспілки за допомогу в організації та проведенні ярмарку.

Звертаючись до учасників дійства, голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, подякував усім, хто сьогодні влаштував це благодійне свято: “Наш ярмарок – це акція добра, милосердя, щирих сердець. Дякую усім організаторам ярмарку. Ви своїми добрими справами подаєте гарний приклад турботи про тих, хто потребує допомоги!”.

Очільник області привітав усіх з прийдешнім святом Святого Миколая, з різдвяними і новорічними святами та побажав усім найголовнішого, чого потребує кожен з нас – миру у нашій державі.

“Нехай Господь збереже кожного воїна, який сьогодні виконує свій військовий обов’язок, охороняючи мирне небо над нами. І нехай вони якнайшвидше повертаються додому з перемогою, здоровими та неушкодженими! Нехай Бог дарує Своє Благословення кожній родині, Хмельниччині, усій Україні!” – сказав Вадим Миколайович.

Також очільник області з нагоди прийдешніх свят вручив відзнаки облдержадміністрації юним талантам Хмельниччини – переможцям конкурсів та змагань.

Кульмінацією святкового заходу стало спільне виконання учасниками та гостями заходу різдвяної колядки “Нова радість стала”.

Загалом під час ярмарку зібрали 48500 грн. Всі зібрані кошти будуть передані маленьким жителям області, що потребують лікування.