22 грудня 2018 року в стінах адмінбудинку відбулась незвичайна, дуже приємна та зворушлива подія. З рук голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування отримали ключі від квартир та дитячого будинку сімейного типу. Знаковій події в житті не тільки нашого району передувала злагоджена робота всіх гілок влади, які працюють в країні, області,  районі.

Завдячуючи ініціативі Президента України сьогодні ми отримали унікальну можливість, отримавши з державного бюджету України 2 млн 590 тисяч 487 гривень, в рамках регіональної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2018 роки, придбати 2 двокімнатних ,1 однокімнатну  квартири , 1 будинок для облаштування дитячого будинку  сімейного типу. 

Діти — найголовніший скарб нашого суспільства. Саме поєднання зусиль із розбудови нашої нації, підтримки дітей-сиріт – це відповідальна позиція Президента України Петра Порошенка. Тому, присутність на святковому заході Народного депутата України Андрія Шиньковича, першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного, голови районної ради Василя Пасічника, працівників облдержадміністрації та райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування не була випадковою. 

Переконані, що незважаючи на будь-що, ми зможемо отримати ще більше субвенцій у 2019 році та сподіваємося на те, що з придбанням житла діти, на долю яких випало чимало випробувань, будуть впевненіше почувати себе та будувати плани на майбутнє.

Тож напередодні новорічних та різдвяних свят, дорогі діти, прийміть найкращі побажання. Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаємо Вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангели-охоронці оберігають Вас від усіх бід та негараздів!