25 вересня 2018 року відбулося чергове засідання громадської ради,  на порядок денний якого виносились питання: про доцільність створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Красилівському районі та національно-патріотичне виховання молоді на теренах Красилівщини.

На засідання була запрошена Островська Ніла Василівна — голова Красилівської міської ради.

По першому питанню заслухали інформацію про заходи щодо попередження домашнього насильства в районі, яку підготувала Поліщук Наталія Іванівна —  завідувач сектору сімейної політики та координації суб’єктів, що надають соціальні послуги відділу праці сімейної політики та соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни, праці та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС Красилівської райдержадміністрації.

Доповідачі: Данилюк Андрій Володимирович — начальник сектору превенції Красилівського відділу поліції ГУ НП та Вістяк Лариса Володимирівна — провідний фахівець із соціальної роботи Красилівського РЦСССДМ.

По другому питанню виступили фахівці Центральної бібліотеки Красилівської міської ради Кондратюк Олена Миколаївна та Мойсеєнок Олена Ігорівна. В ході доповіді висвітлили про проведену роботу по національно-патріотичному вихованні громадян, про формування національної свідомості підростаючого покоління.

Члени громадської ради ухвалили рекомендувати створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Красилівському районі та продовжувати виховання молоді в національно-патріотичному напрямі. Також прийнято рішення про внесення змін у положення про громадську раду.