29 жовтня 2018 року робоча група по виявленню громадян, що здійснюють діяльність на ринках району і торговельних центрах без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання, по виявленню неоформлених найманих працівників та по обстеженню суб’єктів господарювання усіх форм власності щодо дотримання вимог санітарного законодавства провела обстеження 4 закладів торгівлі та одного заклада з надання побутових послуг  на території Щиборівської сільської ради.

В ході обстежень надавались  роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення.

Робочою групою надано рекомендації щодо наповнення «Куточка споживача».

Представниками Держпродспоживслужби роз’яснено умови зберігання та продажу продовольчих товарів, дотримання санітарного стану торговельних закладів.

У двох обстежуваних торговельних закладах виявлені факти порушення умов зберігання продуктів харчування та товарного сусідства, відсутні підтверджуючі документи щодо якості харчових продуктів.

У одного з продавців продуктового магазину спливає термін медичної книжки і ще у одного – при собі відсутня медична книжка у зв’язку з проходженням періодичного медичного обстеження.

Фізичні особи-підприємці  зобов’язались в найближчі терміни усунути недоліки у ведені господарської діяльності згідно чинного законодавства.