27 липня  робоча група по виявленню громадян, що здійснюють діяльність на ринках району і торговельних центрах без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання, по виявленню неоформлених найманих працівників та по обстеженню суб’єктів господарювання усіх форм власності щодо дотримання вимог санітарного законодавства провела обстеження  6 закладів торгівлі в селах Митинці, Слобідка Красилівська та Яворівці. В ході обстежень надавались  роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення.

За результатами обстеження неоформлених працівників-продавців не  виявлено.

Робочою групою надано рекомендації щодо наповнення «Куточка споживача».

Практично в усіх обстежуваних торговельних закладах виявлені факти порушення умов зберігання продуктів харчування та товарного сусідства.

Представник Держпродспоживслужби надав роз’яснення щодо умов зберігання та продажу продовольчих товарів, умов дотримання санітарного стану торговельних закладів. Ознайомився з медичними книжками продавців.

Зафіксовані факти відсутності при собі медичних книжок.

Перевірено наявне масло на предмет фальсифікованого. Підприємців ознайомили з інформацією про масло-фальсифікат, вироблене підприємствами, які припинили свою діяльність: ПВП «Молокозавод-Карпати», ТОВ «Технопром», ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Лозівський молочний завод», ТОВ «Полтавапром».

Фізичні особи-підприємці  зобов’язались в найближчі терміни усунути недоліки у ведені господарської діяльності згідно чинного законодавства.